Programok / Kiállítások, vásárok

Település:
Pest megye, Nagykőrös

Kategória:
Kiállítások, vásárok


Szent György Napi Forgatag


Időpont: 2020. április 25., szombat, 8:00–18:00 Helyszín: Nagykőrös - Deák tér Deák tér, Nagykőrös, 2750 Szervező: Arany János Kulturális Központ

„Szép virág a szűz lyány ünnepnapra kelve: De legszebb virág a haza szent szerelme.” (Arany János)
Nagykőrös nevével nem csak Arany János életútja során találkozhatunk, az Alföld szívében található kisváros számtalan eseménynek ad otthont.. Az áprilisi György-naphoz legközelebb eső hétvégén, az egész város „felölti legszebb ruháját”, a tavaszköszöntő napsütésben minden utca virágba borul, és legvidámabb, legpezsgőbb arcát mutatja minden kedves vendégnek.

Kikapcsolódást, feltöltődést nyújt egész családjának ez a nagyszabású, lehetőségekkel teli rendezvény és a magyar kultúra gyökereihez visszanyúló vásári forgatag. Nagykőrös városában több száz éves múltra tekint vissza a vásározás. Dr. Czira Szabolcs polgármester kezdeményezésére 2012 óta nemcsak a vasárnapi vásár várja a turistákat Nagykőrösre. Április utolsó hétvégéjén a tavasztól késő őszig tengernyi virággal borított belvárosban kezdődik a Szent György Napi Forgatag és Virágvásár.

A virágkiállítás mellett számos kulturális programokkal biztosítjuk az önfeledt szórakozást. A délelőtt folyamán ismeretterjesztő előadások, gyógynövény ismertetők, hobbikertészeti tanácsadások várják a vendégeket. A gyermekek számára a színpadi programok mellett örök élményt biztosít a Szent György napi játszótér és a városnéző kisvonat. A fesztivál estéjén könnyűzenei koncert fogja szórakoztatni a vendégeket.

Részletes programjaink feltöltés alatt állnak.

A műsor- és helyszínváltozás jogát fenntartjuk.
A programon való részvétellel, a megjelenő személy elfogadja a NKAJKK szabályzatát.
A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. A Résztvevő a rendezvényen való részvételével – minden további megkérdezése nélkül – előzetesen és kifejezetten hozzájárulását adja a Résztvevő arcának, megjelenésének, megnyilvánulásainak rögzítéséhez és közléséhez a Rendezvényen a Szervező vagy a Szervező által megbízott szakember által történő hang és/vagy fényképfelvétel készítése által. A Résztvevő kizárólag kifejezett beleegyezésével nevezhető meg. Amennyiben a Résztvevő közszereplőnek minősül, úgy a beleegyezése nélkül is megnevezhető. A felvételeket a szervező felhasználhatja a marketing tevékenysége során.

Forrás: Facebook

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »